Vegansk ekologisk risotto från IL Fornaio - Ja tack!
Drömmat!
Risotto ligger garanterat på min topptiolista över favoriträtter och det sjuka är att jag inte verkar tröttna på det.
Kan ligga i mina italienska gener... haha
Vanligtvis gör jag egen risotto hemma men så blev jag kontaktad av IL Fornaio och fick chansen att
prova deras veganska och ekologiska risottoblandningar
(smakerna karljohanssvamp och kronärtskocka är animaliefria).
Jag har nu testat båda och wow säger jag bara!
Till risotton adderar du en matsked olivolja, en deciliter vitt vin, sex till sju deciliter vatten och valfri ost.
Jag använde min favorit "Prosociano" från Violife som smakar som parmesanost.
Om du vill kan du även toppa risotton med något.
Jag hackade upp några ekologiska körsbärstomater, chili och ruccola.
Mest för att jag älskar färgerna!
Tack IL Fornaio <3
Risotto ligger garanterat på min topptiolista över favoriträtter och det sjuka är att jag inte verkar tröttna på det.
Kan ligga i mina italienska gener... haha
Vanligtvis gör jag egen risotto hemma men så blev jag kontaktad av IL Fornaio och fick chansen att
prova deras veganska och ekologiska risottoblandningar
(smakerna karljohanssvamp och kronärtskocka är animaliefria).
Jag har nu testat båda och wow säger jag bara!
Till risotton adderar du en matsked olivolja, en deciliter vitt vin, sex till sju deciliter vatten och valfri ost.
Jag använde min favorit "Prosociano" från Violife som smakar som parmesanost.
Om du vill kan du även toppa risotton med något.
Jag hackade upp några ekologiska körsbärstomater, chili och ruccola.
Mest för att jag älskar färgerna!
Tack IL Fornaio <3