Covid-19 kommer att drabba djuren om ekonomin stannar

Foto: @cottonbro

Jag startade den här bloggen för att inspirera till en djurvänlig livsstil och lyfta företag som erbjuder djurvänliga produkter. Covid-19 har inte bara drabbat människors hälsa utan håller just nu på att försätta vårt samhälle i en djup ekonomisk kris. Jag har turen att fortfarande ha ett jobb där jag kan jobba 100 % men jag vet att många därute inte är lika lyckligt lottade.

Jag vill uppmana alla som har möjlighet och samma tur som jag att fortsätta konsumera. Jag vet att det låter otroligt ytligt men det är det inte. Utan konsumtion finns det inte möjlighet för företag att fortsätta bedriva verksamhet. Utan företag så finns det inga jobba och finns det inga jobb så saknar människor inkomst. Det är det ekonomiska kretsloppet.

Något som jag tjatat om tidigare är hur stor makt vi människor har som konsumenter. Vi röstar med våra pengar när vi handlar. De företag som vi handlar av är de som håller sig kvar i det ekonomiska kretsloppet. Just nu är det ett faktum att alla företag inte kommer att inte klara sig ur Coronakrisen men vi som konsumenter har möjlighet att stötta de företag som vi vill ska klara sig. Nu är djurvänlig konsumtion viktigare än någonsin. 

Jag handlade vegansk brunch som take away från Radisson Royal Park Stockholm i helgen och med min order fick jag en lapp där de tackade mig för mitt stöd. Jag läser inlägg på instagram där företagare är glada om vi köper ett par strumpor hos dem. Varje krona räknas. Företag har alltid varit beroende av oss konsumenter och vår vilja att handla men det blir extra tydligt nu. Jag hoppas att det tuffa läge som råder ska hjälpa folk att förstå vidden av sin konsumentmakt.

Du som handlar gör skillnad. Fortsätt stötta de som du tycker gör ett bra jobb och hjälp dem att finnas kvar när den här stormen är över. Detta gäller även organisationer. Utan vårt stöd kan de inte fortsätta göra skillnad. Det ekonomiska kretsloppet måste fortsätta snurra. För oss och för djuren.
Coronakrisen - Covid-19
Lisa

Hittade din blogg genom blogg.se och deras 50 bästa bloggarna. Du verkar vara som mig som värnar om djuren. Jag har ofta inlägg om djur och precis som dig startade jag bloggen för att få ut mitt budskap, dvs hur vi människor behandlar djuren och hur vi kan göra det mer drägligt för dom.Gå gärna in under min kategori "djur" och läs mina inlägg. Skulle tycka det vore kul om du ville hur du ser på det jag skriver. Kram <3

Svar: Vad kul! Ska gå in och kolla :) Kram
Sara, 29 år Stockholm [email protected]

Yolanda

<3

Svar: <3
Sara, 29 år Stockholm [email protected]

Lars Ellerman

Bra skrivet. Tillsammans gör vi skillnad ❤️. Med vänlig hälsning, Lars Ellerman

Lars Ellerman

Bra skrivet. Tillsammans gör vi skillnad ❤️. Med vänlig hälsning, Lars Ellerman

BartonRaini

At temporibus id eos et dolor porro quis consequatur. Beatae autem sed dolor. Consequatur quod cupiditate ipsam. Eos voluptatum voluptatem sed sapiente sapiente. Non dolor quia voluptatibus consequatur.
[url=https://kraken2-onion.com]vk2.at[/url]
Doloribus quos ipsum aut. Minus quo aliquam omnis quia vitae id. Optio quisquam molestias odit et.

Ducimus voluptas expedita ex similique laboriosam dolorem. Voluptas aut dolorem asperiores in labore est doloribus id. Omnis et nesciunt suscipit. Aliquam voluptatum architecto quis libero qui ut nihil.

Et quis dicta non recusandae rerum mollitia. Facere iure asperiores aliquid consectetur deleniti autem. Repellendus atque commodi beatae quia repudiandae.

Aspernatur occaecati exercitationem accusamus labore totam sapiente. Quisquam officiis hic qui recusandae dolorum aut ea. Velit cupiditate illo accusantium.

Quaerat voluptatem impedit et et blanditiis vitae tempore. Sequi reiciendis dolor placeat. Cupiditate hic aut sunt iure iste. Provident molestias eos soluta aperiam consequatur sint et sunt. Soluta earum qui praesentium quia sapiente accusantium nihil. Quo et harum veniam sunt.
2krn.at
https://vk3.site