Vego

 
 
 
När jag startade den här bloggen bestämde jag mig för att det inte skulle bli en matblogg. Sånna finns det gott om! Men i det här inlägget gör jag ett undantag. Då jag är halvitalienare och i stortsett uppvuxen på mozzarella var steget att bli vegan väldigt stort. Just nu befinner jag mig i Italien med min familj och som semesterläsning har jag senaste nr av Vego. Love it! I tidningen har jag hittat ett recept på vegansk mozzarella. Lyckan går inte att beskrivas!
 
Mat
Vego

Boho Chic

 
 
Spets, mönster och härliga färger. Boho chic är en av mina favorittrender. Efter att ha läst ELLEs höstmodebilaga är jag överlycklig över att detta är en trend som håller i sig.
 
Här hittar ni härliga väskor med fransar från Big Buddah och snygga boots från Beyond skin och NEUAURA som ni kan matcha outfiten med ;).
 
Beyond Skin - Boho chick - Neuaura

Look for the bunny

 
På bilden ser ni mitt favoritbalsam HYDRATE-ME.RINSE från Kevin Murphy ( + en katt i bakgrunden som alltid vill vara med :)
 
Om du vill ta reda på om ett företag inte djurtestar sina produkter finns det olika märkningar att titta efter. Ett av dom är PETAS cruelty free bunny som ni ser på bilden ⬆️. PETA har på sin hemsida listat företag i alfabetisk ordning där man kan hitta information om ifall de djurtestar sina produkter.  
Länken dit hittar ni här.
 
 
 
Cruelty free - Peta