Städdag

Igår var det städdag. Söndagar är perfekta för hemmafix. Efter att ha hittat på roliga saker samt fått sova ut och vila upp mig så har jag ofta ny energi till att ta tag i sånt som jag inte hunnit med i veckan. Typ att städa :)
Jag blev så glad när jag var på ICA i Liljeholmen och såg att dom säljer veganska och crueltyfreemärkta tvättmedel och rengöringsmedel. Tidigare har jag inte haft en tanke på att även sånna produkter djurtestas men det gör dom ju så därför att det jättekul att se att det finns lättillgängliga djurvänliga alternativ som Ecover och Attitude. Hurra för ICA Liljeholmen! 
 
Ps. Dom har även tagit in veganska produkter från Quorn nu.
 
 
 
 
Ica Liljeholmen

Hundtröjor från Vaute

Veckans tema är glitter och vad kan vara mer glitter än att se Alcazar på Hamburger Börs, vilket jag gjorde igår. En helt underbar show! Gissa om jag ville hem och shoppa paljetter efter det? ;)
Jag hittade gammal chatthistorik på SVTs hemsida där fansen fått ställa frågor till Andreas Lundstedt.
 

"Djurvännen: Om du var tvungen att ha ett djur på en tröja resten av ditt liv, vilket djur skulle du välja? :)

Andreas Lundstedt:  En hund" 

 
Så här kommer lite fina hundtröjor från VAUTE :)
 

 

 
Alcazar - Andreas Lundstedt - Vaute Couture

Undvik missförstånd

Konstgjorda pälsar är idag så verklighetstrogna att det med blotta ögat många gånger är svårt att se om dom är äkta eller inte. För att undvika missförstånd så tänker jag därför börja använda knappnålen "Faux not Fur". Den kommer från PETA och är gjord för att visa att man inte bär äkta päls. För lika lite som jag skulle använda min katts päls skulle jag inte heller använda något annat djurs päls.
 
 
Cruelty free - Faux Fur - Peta - Vegan