Middag med Vegomagasinet

Sedan några månader tillbaka skriver jag djurvänliga mode- och skönhetstips för tidningen Vego.
 
I onsdags hade Mattias Kristiansson som är chefredaktör för Vegomagasinet
bjudit hem mig och flera andra från tidningen på middag.
 
Jag hade inte träffat de andra som jobbar på tidningen förut så det var jättetrevligt att ses och lära känna varandra.
 
 
Och maten... Wow säger jag bara!
 
(Min mobil var full och systemkameran var hemma så jag kunde tyvärr inte ta några bilder,
men jag har lånat några bilderna från Mattias matblogg hos Köket.se).
 
 
Vi fick huvudrätt också men jag hittar tyvärr inga bilder på den eller receptet så jag hoppar direkt till efterrätt.
Det blev det en Vaniljmoussebakelse med jordgubbar som var helt magisk!
Konsistensen på vaniljmoussen var jättebra. Vi får se om jag lyckas få till samma resultat när jag gör den,
för det kommer jag absolut göra i sommar. T.ex. till midsommar så känns den helt perfekt!
 
Jag hoppas att ni får en fin helg och vill ni ha matinspiration så kan jag verkligen rekommendera 
--> Mattias Kristiansson
 
<3
 
Bruschetta med cashewcreme - Köket.se - Matmagasinet vego - Vegansk dessert
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Wow, ser sjukt gott ut!!!

Sofija

Gott!

anneli

Alltså det ser himla gott ut, mums!